koha-5sprong-logo-1-rgb

oranje jump

CAMPUS
KILLESTRAAT

Killestraat

Killestraat 43
9220 Moerzeke
052/47.36.48

CAMPUS
GANZENBERG

Ganzenberg

Ganzenberg 6
9220 Kastel
052/48.30.37

Afdrukken

Jumpdag 2017 (G)

Feest voor superheld !!!

Op maandag 26 juni nam afdeling Ganzenberg afscheid van Meneer Geert. Na 30 jaar sluit hij op 30 juni definitief de deur van onze school en mag hij genieten van een welverdiend pensioen.

Maar vooraleer hij aan deze periode mocht beginnen wilden we zijn superkrachten testen. Want in die 30 jaar tijd had hij geprobeerd om er steeds te zijn op beide scholen en loste hij heel wat grote en kleine problemen op.

Meneer Geert werd onderworpen aan 5 proeven waarbij we zijn zintuigen testten. Tussendoor trakteerde elke klas meneer Geert op een dansje. Het feest begon en eindigde met een zelfgeschreven lied.

Op het einde van dit alles nam meneer Geert voor de laatste keer het woord, hij overhandigde plechtig de sleutels van Kastel aan de toekomstige directrice, Mevrouw Kathleen.

Nadien kregen de kinderen een ijsje van Luca's ijs, gesponsord door onze ouderraad. We willen iedereen bedanken om bij dit grote feest aanwezig te zijn, grootouders, ouders, oud-leerlingen, ... jullie waren met velen. Een welgemeende dankjewel aan onze ouderraad voor de massale opkomst en hulp tijdens de jumpdag.